TRX traka omogućava stabilizaciju i jačanje tela. Intenzitet obuke i stepen težine može se individualno prilagoditi u bilo kom trenutku promenom položaj tela.

Ovaj rekvizit će vam omogućiti izvođenje stotine funkcionalnih vežbi kojima ćete razviti snagu, izdržljivost, fleksibilnost, stabilnost trbušnih, leđnih mišića i mišića karlice - važnih mišića za stabilizaciju trupa, ravnotežu, agilnost, funkcionalne sposobnosti ( povećanje kardiorespiratornih vrednosti ), prevenciju od povreda i bržu rehabilitaciju.

Karakteristike proizvoda:

Pogodno za sve vrste treninga, od rehabilitacionih i jednostavnih, do najzahtevnijih fitness i bodibilding vežbi. Velika prednost ovih suspenzijskih traka je da se može poneti na put ili bilo gde sa sobom i u sekundi pretvoriti u sjajan rekvizit sa kojim na bilo kojem mestu (, zavezanog za drvo ) možete odraditi svoj dnevni trening na potpuno isti način kao i u teretani ili u nekom fitnes centru.

Sprava je projektovana za kućnu upotrebu i nije predviđena za javno ili komercijalno korišćenje. Pre početka upotrebe sprave, obavezno konsultujte lekara.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Fotografija proizvoda na sajtu i kupljeni proizvod ne moraju biti 100% identicni.
Sportagram se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni.
Ukoliko primetite da opis, slika ili specifikacija ne odgovara proizvodu, molimo Vas da nam javite.

TRX

  • Proizvođač: Zigom
  • Tip: 1
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 3.200,00 din.