• 6PAK Creatine monohydrate 300g

6PAK Creatine monohydrate 300g 


Kreatin je prirodna supstanca koja se proizvodi u organizmu i koja podržava prirodnu produkciju ATP-a, koj je osnovno mišićno gorivo tokom intenzivnih mišićnih kontrakcija.

Creatine Monohydrate je najpopularniji, visoko-efikasan i široko upotrebljavan sportski suplement. Kreatin je prirodna supstanca koja se proizvodi u organizmu i koja podržava prirodnu produkciju ATP-a, koj je osnovno mišićno gorivo tokom intenzivnih mišićnih kontrakcija. Dodavanjem kreatina sportskoj ishrani, obezbeđujemo sebi više eksplozivne energije i izdržljivosti.


Kreatin monohidrat se naročito preporučuje bodi- bilderima, dizačima tegova kao i power- lifterima. On je nazamenljiv za sve sportiste koji teže povećanju izdržljivosti, ili izgradnji čistemišićne mase ili pak povećanj izdržljivosti i popravljanju opšte fizičke kondicije.


Za maksimalan mišićni rast i povećanje snage a tokom uzimanja kreatina, važno je piti dovoljno tečnosti( najbolje vodu). Ovakav pristup obezbeđuje dovoljnu mišićnu hidrataciju i posledični efekat povećanja ćelija mišića.  Kreatin monohidrat se može kombinovati sa drugim suplementima kao što su glutamin, aminokiseline ili proteinski preparati.


6PAK Creatine Monohydrate

Mikronizovani kreatin monohidrat sa taurinom, sa zaslađivačem


Dijetetski proizvod: za povećanje snage.


Količina:……………………………………………………………………………………………….300g 


Nutritivne informacijeJedna doza (6g)100g
Kreatin monohidrat4.700mg94g
Taurin300mg96g

Upotreba: pomešati 6g kreatina sa 2-3dl vode, konzumirati 30-60 minuta pre treninga. Povećati dnevni unos vode tokom korišćenja kreatina.


UPOZORENJE: Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama ili dojiljama. Čuvati van domašaja dece. Alergen upozorenje: u proizvodnom pogonu se proizvode i proizvodi koji sadrže mleko, jaja, soju, gluten, kikiriki i ljuskare.


Čuvanje: na suvom i hladnom mestu (ne u frižideru).

Uvoznik i distributer: FITCO d.o.o. Novi Sad, Ive Ćipika 18.

Poreklo: EU

Proizvedeno za: NutriTraders Sp. Z.o.o., Partyzantow 11D, 32-500 Chrzanow, Poland


Rok upotrebe do vremena naznačenog na pakovanju.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Fotografija proizvoda na sajtu i kupljeni proizvod ne moraju biti 100% identicni.
Sportagram se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni.
Ukoliko primetite da opis, slika ili specifikacija ne odgovara proizvodu, molimo Vas da nam javite.

6PAK Creatine monohydrate 300g

  • Tip: 6PAK Creatine monohydrate 500g
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 2.450,00 din.

  • Porez je uključen u cenu.

Tagovi: Creatine Monohydrate sa ukusom, kreatin monohidrat, kreatine, sportsski suplement, dodatak ishrani, bodi bilderi, dizači tegova, power lifter, izdržljivost, mišićna masa, povećanje snage, cena, novi sad