Nitrox Therapy

Da li ste spremni za eksploziju snage?!

  • 3,5g NOx NRG™ sa AAKG, citrulin malatom i ß-alaninom
  • 232mg CreaBASE™ kreatinska matrica 6 vrsta nove generacije
  • 136mg BCAA
  • 208mg ATP Power

 

 

 

Još jedan od proizvoda koji nam stiže iz BioTechUsa-a, sa čijom upotrebom Vaš odlazak u teretanu više nikada neće biti isti kao pre. Sadrži komponente formulisane sa posebnom namenom, koja se ogleda u povećanju vaših performansi tokom treninga.

Ovaj proizvod se sastoji od specijalnih mešavina:

NOx NRG™ koga čine Arginin AKG, Citrrulin Malat,ß-alaninom, Arginin HCL i L-Arginin nitrat.Ovaj koktel ima za funkciju maksimalno oslobađanje azot monoksida-NO. Azot monoksid je gas koji se proizvodi u našem telu i on je odgovoran za komunikaciju između ćelija. Dobro je poznata činjenica da azot monoksid povećava protok krvi, što je od velikog značaja za sportiste, jer se na taj način obezbeđuje povećano snabdevanje mišićnih ćelija hranljivim nutritijentima. Jedan od glavnih faktora koji ograničava mišićnu snagu i izdržljivost, tokom intenzivnog treninga, je kiseonik. NOx NRG™ može pomoći u bržem dostavljanju kiseonika i nutritijenata čiji je produkt energija u mišićne ćelije, u mnogo bržem vremenskom intervalu, te samim tim omogućava mišiću bolju 'pumpu' na treningu.

CreaBASE predstavlja mešavinu šest kreatina nove generacije, Vama na raspolaganju: Creatine pH-X, mikronizovani kretin, kreatine HCL, trikreatine malat, kreatin etil ester i kreatin piruvat.Osnovna funkcija kreatina je regeneracija ATP, fundametalne ćelijske energije, čime se dobija prolonfirani mišićni rad, pre svega anaerobnog karaktera - ueksplozivnim, snažnim aktivnostima. Zatim, njegova uloga se ogleda i u širenju ćelija tj. povećanju volumena mišićnih ćelija, te se na taj način utiče na mišićne ćelije zadržavaju više vode u sebi koja za posledicu ima bolju komunikaciju i raspodelu nutrijenata.

Carborade™ zaboravite na aspartam! Tu je Carborade™ mešavina ugljenih hidrata za stabilan priliv energije u toku treninga.

ATP Power™ mentalni fokus, budnost i usredsređenost Vam je preko potrebna kada pristupate svakom izvođenju vežbe. Kofein, NAD (nikotinamid adenin dinukleotid), R-ALA i NAC (N acetil cistein) ća se postarati da svakom setu pristupite sa spemnošću za obaranje rekorda. Dok će se vitamin B3 odnosno niacin, paralelno boriti sa zamorom i odlaganjem pojave umora. Taj antioksidativni komplex predstavlja mešavinu koja je specijalno formulisana da bi pomogla u borbi protiv štetnih slobodnih radikala.

Ovaj kompleks poboljšava apsorpciju nutrijienata, snabdevanje mišićnih ćelija nutrijientima i pomaže njihovo korišćenja od strane mišićnih ćelija. Ovaj sistem može znatno poboljšati pumpu, umanjiti proizvodnju mlečne kiseline, nadoknaditi izgubljene elektrolite, povećati izdržljivost i energiju i zasititi mišiće sa nutritijentima koji obezbeđuju njihov rast.

 

Nutritivna vrednost

U 100 g proizvoda

U dnevnoj dozi (17 g)

Energetska vrednost

1155 kJ/271 kcal

196 kJ/46 kcal

Masti

- od čega zasićene masne kiseline

< 0,5 g

< 0,1 g

0 g

0 g

Ugljeni hidrati

- od čega šećeri

64 g

5,8 g

11 g

1 g

Proteini

< 0,5 g

0 g

So

0,44 g

0,07 g

Način primene: Rastvoriti jednu dozu (17 g) u 250 ml hladne tečnosti u šejker boci. Konzumirati jednu dozu 30 minuta pre treninga. Pripremiti neposredno pre konzumiranja!

Aktivni sastojci

U 100g proizvoda

U dnevnoj

dozi (17)

%PDU*

Složeni ugljeni hidrat - maltodekstrin

58,8 g

10 g

**

NOx NRG PUMP

- beta alanin

- L-arginin-hidrohlorid

- L-citrulin

- kalcijum

- L-arginin alfa-ketoglurat

20,6 g

9 g

8,8 g

2,8 g

1008 mg

0,002 g

3,5 g

1,53 g

1,5 g

476 mg

171,12 mg

0,34 mg

**

**

**

**

21,4 %

**

Višefazna kreatinska matrica

(Puferovani kreatin, mikronizovani kreatin monohidrat, kreatin citrat)

- od toga kreatin monohidrata

1365 mg

 

1300 mg

232 mg

 

221 mg

**

ATP SNAGA

- Kofein

- Vitamin B3

- Alfa-lipoinska kiselina

- Adenozin monofosfat

1224 mg

1176 mg

47 mg

0,5 mg

0,5 mg

208 mg

200 mg

8 mg

0,085 mg

0,085 mg

 

**

50%

**

**

BCAA

- L-Leucin

- L-Izoleucin

- L-Valin

800 mg

400 mg

200 mg

200 mg

136 mg

68 mg

34 mg

34 mg

**

*PDU = preporučeni dnevni unos ** = preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: maltodekstrin, beta-alanin, L-arginin-hidrohlorid, limunska kiselina, aroma grožđa, L-citrulin, kalcijum trifosfat, sredstvo protiv zgrudvavanja – silicijum dioksid, mikronizovani kreatin monohidrat, kofein, zaslađivač – sukraloza, natrijum hlorid, L-leucin, L-izoleucin, L-valin, nikotinska kiselina, magnezijum oksid, kalcijum citrat, boje – alura crvena AC, indigotin; kalcijum citrat malat, L-arginin alfa ketoglutarat, magnezijum citrat, alfa-lipoinska kiselina, adenozin monofosfat, gvožđe fumarat, gvožđe pirofosfat, cink oksid, piridoksin hidrohlorid, hrom(III)-hlorid.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kome se prerađuju mleko, jaja, gluten, soja, ljuskari, sumpor-dioksid i jezgrasto voće.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama sa oštećenjem bubrega i jetre, dijabetičarima, osobama sa učestalim infekcijama herpesa, osobama sa srčanim oboljenjima i povišenim krvnim pritiskom. Moguća neželjena dejstva obuhvataju gastrointestinalne tegobe kao što su zatvor, nadimanje, grčevi, gasovi, mučnina i dijareja. Upotrebljena boja alura crvena AC može nepovoljno uticati na aktivnost i pažnju kod dece. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Napomena: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. U toku primene preparata, neophodno je unositi dovoljno vode (najmanje 8 čaša vode dnevno). Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren, na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece.

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja: 14083/2019 od 05.03.2019. 

Uvoznik i distributer: Vitalikum d.o.o.

Poreklo: Mađarska

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Fotografija proizvoda na sajtu i kupljeni proizvod ne moraju biti 100% identicni.
Sportagram se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni.
Ukoliko primetite da opis, slika ili specifikacija ne odgovara proizvodu, molimo Vas da nam javite.

BioTech Nitrox Therapy 340g

  • Proizvođač: BioTech usa
  • Tip: BioTech Nitrox Therapy 340g
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 2.550,00 din.

  • Porez je uključen u cenu.

Tagovi: BioTech Nitrox Therapy 340g, pre work out, prework out, pre treninga, no reaktor, snaga, prokrvljenost, veća snaga, veća izdržljivost, jači trening