• Gumena zatvorena traka 208x3.2x0.45

Guma za trening izrađena je u obliku prstena od slojevitog lateksa za maksimalnu izdržljivost i dugi vek trajanja. Istovremeno je i elastična i može se istegnuti do 2.5 puta preko svoje dužine, a veoma izdržljiva, jaka i otporna na pucanje. Mnoge gume na tržištu sadrže veliki procenat plastike u svom sastavu, stoga su veoma krute i slabo rastegljive, a samim tim  i krte, pa brzo pucaju. 

Koristite jedan ili kombinaciju više Latex Traka za efikasniji trening!
Gume su savršeni pomoćni alat za povećanje otpora u vežbama sa kettlebellima, mrtvog dizanja, bench pressa ili kao samostalni trening kroz veliku paletu različitih vežbi vučenja i potisaka.
Trenirate li pilates, yogu, kettlebelle, Crossfit ili Power lifting, ove trake od lateksa podići će kvalitet vašeg treninga na viši nivo!
Elastična guma u obliku prstena pruža otpor u oba smera, što znači da su vaši mišići opterećeni iz različitih uglova i primorani su da odršavaju balans tela i kontrolu pokreta u otežanim uslovima.  To pojačava intenzitet treninga i prisiljava mišiće da rade jače i efektnije.
Kada kontrahujemo mišiće oni postaju kraći i snažniji. Power bands djeluju na suprotan način, napetost raste što se više istežu, te na taj način pružaju kontinuitet i najprirodniji otpor našim mišićima.
Vežbe s ovim trakama najčešće su usmerene na funkcionalne pokrete, pa na taj način dodajemo opterećenje u uobičajne pokrete tela, a vrlo retko koristimo za izolovanje pojedinih mišića.
Isto tako može se koristiti i za smanjenje opterećenja, npr. koristan je za “oduzimanje” težine tela kod zgibova na vratilu, “propadanja”, sklekova na paralelama,….

Proizvođač: 
HAWK FITNESS, Kina
Zemlja porekla: 
Kina
Dobavljač: 
Capriolo d.o.o.
Jedinica mere: 
kom

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Fotografija proizvoda na sajtu i kupljeni proizvod ne moraju biti 100% identicni.
Sportagram se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni.
Ukoliko primetite da opis, slika ili specifikacija ne odgovara proizvodu, molimo Vas da nam javite.

Gumena zatvorena traka 208x3.2x0.45

  • Proizvođač: Capriolo
  • Tip: Gumena zatvorena traka 208x3.2x0.45
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.700,00 din.

  • Porez je uključen u cenu.

Tagovi: Gumena zatvorena traka 208x1.3x0.45, vežbe za celo telo, vežbanje, zatvorena guma, guma za vežbanje celog tela, vežbe za noge, vežbe za zadnjicu, vežbe za ruke, vežbe za leđa