Medicinka 6kg


Medicinka lopta je moćni alat za treninge koji će vam pomoći da dostignete nove visine. Ova čvrsta i izdržljiva lopta ima mnoge primene u različitim vrstama vežbanja, pružajući vam mogućnost da poboljšate svoju snagu, koordinaciju i izdržljivost.

Za šta je namenjena i čemu služi:


Medicinska košarkaška lopta od 6kg je savršena za:


Poboljšanje snage: Kada se koristi kao dodatni teret tokom vežbi, ova lopta vam pomaže da izgradite mišiće celog tela i postignete impresivnu snagu.

Povećanje izdržljivosti: Intenzivne vežbe sa ovom loptom vam omogućavaju da radite na svojoj izdržljivosti i kondiciji.

Razvoj koordinacije i ravnoteže: Upotreba lopte za vežbe kao što su čučnjevi, izbačaji i rotacije pomaže u poboljšanju vaše koordinacije i ravnoteže.

Trening funkcionalne snage: Ova lopta se često koristi u vežbama funkcionalne snage, koje simuliraju pokrete iz svakodnevnog života.

Vežbe sa medicinkom 6kg:


Wall Ball: Ova vežba uključuje bacanje lopte u zid i hvatanje je dok se vraća. Pomaže u razvoju snage nogu, ruku i trupa.

Russian Twist: Sedite na pod sa savijenim nogama i rotirajte trup dok držite loptu. Ova vežba cilja trbušne mišiće i bočne mišiće trupa.

Squat with Overhead Press: Izvodite čučanj dok držite loptu ispred sebe, a zatim podižite loptu iznad glave. Ova vežba jača noge, ramena i triceps.

Lunges with Rotation: Pravite iskorake unapred dok rotirate torso sa loptom u rukama. Ovo povećava ravnotežu i jača mišiće nogu i trupa.


Medicinska lopta od 6kg je napravljena da izdrži naporan trening i pruži vam izvanredne rezultate.

Poboljšajte svoju snagu, izdržljivost, koordinaciju i ravnotežu sa ovom izdržljivom i svestranom loptom. Koristite je za vežbe kao što su Wall Ball, Russian Twist, Squat with Overhead Press i mnoge druge kako biste unapredili svoje fitness ciljeve.

Opis proizvoda:


  • Tigar medicinka MB6
  • Težina: 6 kg
  • Veličina: 6
Zemlja porekla: Srbija
Proizvođač: Tigar Ad, Pirot
Materijal: guma
Održavanje: vlažna krpa

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Fotografija proizvoda na sajtu i kupljeni proizvod ne moraju biti 100% identicni.
Sportagram se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni.
Ukoliko primetite da opis, slika ili specifikacija ne odgovara proizvodu, molimo Vas da nam javite.

medicinka 6kg

  • Proizvođač: Tigar
  • Tip: medicinka 6kg
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 4.250,00 din.

  • Porez je uključen u cenu.

Tagovi: medicinka 6kg, medicinska lopta, lopta od 6kg, rehabilitacija, trening. trening snage, tigar medicinka, tigar lopte, gumena lopta, sportska oprema, fitnes oprema, oprema za teretane