Sklekeri i slajderi

Uporedi proizvod (0)


Rucke za sklekove

Rucke za sklekove

Rucke za sklekove - Push-Up Bars, Metalni sklekeri sa sundjerastim ruckama i gumiranim nogicama...

1.500,00 din.

Rucke za sklekove

Rucke za sklekove

Plasticne rucke za sklekove sa gumiranim rucicama i postoljem...

1.250,00 din.

Ručke za sklekove - rotirajuće

Ručke za sklekove - rotirajuće

Ručke za sklekove - rotirajućeRotirajući sklekeri za efikasnije oblikovanje ruku, ramena, grudi i le..

1.950,00 din.

Rucke za sklekove derex

Rucke za sklekove derex

Rucke za sklekove derex..

1.350,00 din.

Slajderi

Slajderi

SlajderiSlajderi, takođe poznati i kao slajder diskovi ili slider plates za fitness i aerobik, su iz..

600,00 din.

Visoki sklekeri Equalizer

Visoki sklekeri Equalizer

Visoki sklekeri EqualizerSa visokim sklekerima imaćeš trening celog tela gde god to poželiš i kada ž..

7.900,00 din.

Artikli 1 - 6 od ukupno 6 (1 stranica)

Sklekeri i slajderi

Sklekovi su osnovna vežba za jačanje gornjeg dela tela. Da biste izveli sklekove, lezite licem nadole na pod s rukama postavljenim nešto šire od širine ramena. Zatim podignite telo tako da ste podržani samo na dlanovima i nožnim prstima. Spuštajte telo prema podu, savijajući laktove, a zatim se gurajte nazad prema gore. Sklekovi jačaju mišiće grudi, tricepsa, ramena i leđa. Osim što poboljšavaju snagu i izdržljivost, sklekovi se koriste za oblikovanje i toniranje gornjeg dela tela.


Ručke za sklekove

Ručke za sklekove su ergonomske uređaje koji omogućavaju povišenje šaka iznad podloge tokom izvođenja sklekova. Ove ručke omogućavaju veći opseg pokreta i manje opterećenje zglobova šaka, što može biti korisno za osobe koje pate od bola u šakama ili ručnim zglobovima. Ručke za sklekove pomažu u jačanju istih mišićnih grupa kao i obični sklekovi, ali omogućavaju udobnije izvođenje vežbe.


Rotirajući sklekeri

Rotirajući sklekeri su naprednija varijanta standardnih sklekova koja zahteva veću stabilnost trupa. Ove sprave imaju rotirajuće ručke, što omogućava korisnicima da rotiraju ruke tokom izvođenja sklekova. To povećava aktivaciju mišića trupa i grudnog koša. Rotirajući sklekeri takođe angažuju mišiće ramena i poboljšavaju ravnotežu. Ova vežba je odlična za razvoj funkcionalne snage i stabilnosti.


Slajderi

Slajderi, takođe poznati i kao slajder diskovi ili slider plates za fitness i aerobik, su izvanredni rekviziti dizajnirani za obavljanje raznovrsnih vežbi za jačanje i oblikovanje tela. Njihova višenamenska priroda omogućava ciljanje različitih mišićnih grupa, uključujući ruke, noge, ramena i trbušne mišiće.

Šta čini slajdere posebnim jeste njihova dvostrana podloga, jedna strana glatka, a druga presvučena neoprenom. Ova inovativna kombinacija omogućava vežbačima da ih koriste na gotovo svim vrstama podloge. Glatki deo slajdera idealan je za tepih, itison i veštačku travu, pružajući besprekorno klizanje. S druge strane, neoprenski deo slajdera osigurava čvrsto prianjanje na parket, laminat, pločice i druge tvrde podloge.

Ergonomski oblikovani gornji deo ovih fitness diskova pruža odličan kontakt sa stopalima ili dlanovima tokom vežbanja. Na čvrstim podlogama, slider se koristi sa mekom/neoprenskom površinom za glatko kretanje, dok se na mekim površinama koristi tvrda, glatka ili plastična strana za efikasno klizanje.

Slajder diskovi otvaraju vrata beskrajnom broju vežbi koje poboljšavaju snagu, oblikovanje tela, kondiciju i koordinaciju. Ovi rekviziti su podjednako korisni u fitness i aerobik klubovima kao i kod kuće. Sa svojom praktičnošću i univerzalnom upotrebom, slajderi su postali omiljen alat za sve koji teže fizičkoj formi i zdravlju.