• Slam ball 40kg

Slam ball 40kg


Dobrodošli u svet inovativnih rešenja za funkcionalni trening! Medicinka sa posebnom karakteristikom da ne odskače od tla postavlja nove standarde u industriji vežbanja.

Jeste li spremni da svoj trening podignete na viši nivo? Naša medicinka nije obična lopta. Otporna je na bacanja s visine i udaranje o pod, pružajući vam sigurnost i pouzdanost tokom svake vežbe. Sa svojom specifičnom površinom reljefnog oblika, šare poput auto guma, naša lopta nudi izvanredne antiklizne performanse, čineći je idealnim izborom za svakog vežbača. Osim toga, ova specifična tekstura ne samo da oplemenjuje prostor svojim dizajnom, već i omogućava savršen stisak, pružajući vam potpunu kontrolu tokom vežbi.

Ali to nije sve! Šare auto guma ne samo da čine loptu estetski privlačnom, već joj daju i veću debljinu i čvrstinu u poređenju s klasičnim slam ball loptama. To je čini izdržljivijom i dugotrajnijom, čime osigurava da će vaša investicija trajati i donositi rezultate tokom dužeg vremenskog perioda.

Ne čudi što naša medicinka postaje omiljeni izbor u funkcionalnom treningu, pliometriji za povećanje eksplozivne snage kod sportista, kao i u sportskoj medicini i rehabilitaciji. Pruža vam sve što je potrebno da postignete svoje ciljeve, bez obzira na nivo vaše kondicije ili profesionalne potrebe.

Započnite svoje putovanje ka boljoj formi danas sa našom medicinkom koja spaja vrhunsku izdržljivost, sigurnost i performanse u jedan neodoljiv paket. Vaše telo će vam biti zahvalno, a rezultati će biti vidljivi iz dana u dan!
Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Fotografija proizvoda na sajtu i kupljeni proizvod ne moraju biti 100% identicni.
Sportagram se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni.
Ukoliko primetite da opis, slika ili specifikacija ne odgovara proizvodu, molimo Vas da nam javite.

Slam ball 40kg

  • Proizvođač: Harc fitness
  • Tip: Slam ball 40kg
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 9.800,00 din.

  • Porez je uključen u cenu.

Tagovi: Slam ball 3kg, lopta za bacanje, medicinka za bacanje, lopta za udaranje o pod, crossfit, kružni treninzi, funkionalni trening snage, pliometrijski trening, sportista, novi sad, sportska oprema, sportska medicina