• Balance pad

BALANCE PAD

Jastučići od pene su lagani, udobni, neklizaju i idealni su za fizikalnu terapiju, vežbe i trening balansiranja/stabilnosti. Koristi se kao podloga za vežbanje/plank, podloga za ravnotežu, jastučić od pene za jogu, jastuk za pilates, jastučić za klečanje i jastučić od pene za terapiju.


PREPORUČENO

Treneri za fizikalnu terapiju imaju najviše poverenja u podlogu za ravnotežu od pene. Možete naastaviti sa svojim rehabilitacionim i terapijskim tretmanima kod kuće i poboljšajte stabilnost i pokretljivost dok jačate zglobove, gležnjeve i kolena i povećavate fleksibilnost i izdržljivost.


NEKLIZNA POVRŠINA

Podloga za vežbanje ima neklizajuću, izdržljivu integralno oblikovanu površinu kože otpornu na cepanje za dodatno prianjanje i čvrstoću i stimuliše stopala kada se koristi bosonog - nestabilnost izaziva ravnotežu, što ga čini odličnim za rehabilitaciju zglobova i fascije.


PENA SA ZATVORENIM ĆELIJAMA PENE

Podloga za balans je mekana, lagana i udobna sa penom sa zatvorenim ćelijama koja odbija vlagu i mirise i olakšava čišćenje (najbolje kada se koristi bosi)


PROFESIONALNI KVALITET

Balans prostirka je napravljena od visokokvalitetnih materijala i tokom vremena će zadržati svoj oblik, neće se savijati, a ivice se neće uvijati i ostati ravne, što ga čini idealnom za svakodnevnu upotrebu.


VIŠE UPOTREBA

Podloga za ravnotežu za vežbanje radi na povećanju nestabilnosti i poteškoće ravnoteže, mobilnosti, stabilnosti stajanja i treninga motoričkih veština - odlična za upotrebu kao podloga za klečanje po kući u bašti, kuhinji, kupatilu ili podmetaču za sto.


LAGANO ODRŽAVANJE

Jednostavno isperite, otresite višak vode i ostavite da se osuši na vazduhu nakon upotrebe. Podloga za ravnotežu pene je dizajnirana za ponovnu upotrebu u komercijalnim teretanama, klubovima i PT klinikama, kao i u okruženjima za vežbanje kod kuće i naizmeničnu upotrebu u kući ili kancelariji.

BOJA: Crna i plava

Dimenzije: 40x33x5cm

Uvoznik: Harcfitnes DOO, Zemun

Zemlja porekla: Kina

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Fotografija proizvoda na sajtu i kupljeni proizvod ne moraju biti 100% identicni.
Sportagram se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni.
Ukoliko primetite da opis, slika ili specifikacija ne odgovara proizvodu, molimo Vas da nam javite.

Balance pad

  • Proizvođač: Harc fitness
  • Tip: Balance Pad
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 2.600,00 din.

  • Porez je uključen u cenu.

Tagovi: Balance pad, jastučic od pene, balans, joga, pilates, rehabilitacija, fizikalna terapija, ravnoteža, vežbanje, zglobovi, sportska oprema, novi sad