Sprave za snagu

Uporedi proizvod (0)


Air Resistance Exercise Bike

Air Resistance Exercise Bike

Neograničeni otpor za mišiće čitavog tela na osnovu otpora vazduha. - Motivacioni programi (Tabata..

77.000,00 din.

Antigravitacione čizme

Antigravitacione čizme

Antigravitacione čizmeAntigravitacione čizme pogodne za istezanje leđa. Inverziona terapija antigrav..

4.500,00 din.

DAP Mašina

DAP Mašina

DAP MašinaMultifunkcionalna sprava koja omogućava da desetine vežbi izvode jedan ili dva korisnika ..

210.000,00 din.

Excentric

Excentric

Excentric Centrifugal impedance trainerSa Excentric-om radite protiv promenljive inercije teški..

48.000,00 din.

GHD klupa za leđa

GHD klupa za leđa

GHD klupa za leđa Dimenzije 162 x 86 x 33cmTežina 65kg ..

43.000,00 din.

Hip Thrust Mašina

Hip Thrust Mašina

Hip thrust mašina - Potisnik kuka (hip thruster) efikasno poboljšava ekstenziju kuka angažujući ham..

111.000,00 din.

Kucna teretana Golijat gym fit homegym 006SM

Kucna teretana Golijat gym fit homegym 006SM

Kucna teretana Golijat gym fit homegym 006SMMultifunkcionalna sprava za rad svih velikih grupa mišić..

39.000,00 din.

Lat mašina  comercial

Lat mašina comercial

Lat mašina  comercial Lat mašina - za komercijalnu upotrebu : jaka , masivni profili odlič..

130.000,00 din.

Mini Magnetiic Interval Timer

Mini Magnetiic Interval Timer

Intervalni trenažni satMini Magnetiic Interval Timer je nezaobilazni deo opreme svih fitnes klubova ..

4.800,00 din.

Power rack - kavez za vežbanje sa nastavcima

Power rack - kavez za vežbanje sa nastavcima

Power rack - kavez za vežbanje Ovaj Power Rack - kavez je dizajniran sa fokusom na sigurnost, f..

69.000,00 din.

Power rack Z - kavez za vežbanje

Power rack Z - kavez za vežbanje

Power rack Z - kavez za vežbanjeOvaj moćni Power Rack predstavlja idealan dodatak vašoj teretani ili..

56.000,00 din.

Profesionalna klupa za hiperekstenziju HARC

Profesionalna klupa za hiperekstenziju HARC

Klupa za leđa profesionalna HARCKlupa za leđa (Rimska klupa) je multifunkcionalna sprava koja se kor..

41.000,00 din.

Profesionalna klupa za hiperekstenziju zigom

Profesionalna klupa za hiperekstenziju zigom

Profesionalna klupa za hiperekstenziju - ZigomPoseduje mogućnost podešavanja odnosno izvlačenja tapa..

27.700,00 din.

Profesionalna univerzalna klupa HARC

Profesionalna univerzalna klupa HARC

Profesionalna univerzalna klupa HARCPodešavanje do 90 stepeni uspravno, sa ukupno sedam položaja za ..

41.000,00 din.

Ravna klupa profesionalna

Ravna klupa profesionalna

Ravna klupa profesionalna Profesionalna ravna klupa za komercijalnu upotrebu u fitnes centrima,..

15.000,00 din.

Artikli 1 - 15 od ukupno 28 (2 stranica)

Sprave za snagu

Sprave za snagu služe za poboljšanje fizičke snage, izdržljivosti mišića i izgradnju mišićne mase. One omogućavaju korisnicima da izvode različite vežbe koje ciljaju različite mišićne grupe. Evo nekoliko glavnih svrha ovih mašina za vežbanje snage:


  • Razvoj mišićne snage: Mašine za snagu omogućavaju korisnicima da podižu opterećenja s različitim težinama, čime se postiže povećanje mišićne snage.
  • Poboljšanje mišićne izdržljivosti: Redovno vežbanje na ovim mašinama pomaže povećanju izdržljivosti mišića, što je važno za dugotrajne napore i sportske aktivnosti.
  • Izgradnja mišićne mase: Vežbe na ovim mašinama doprinose povećanju mišićne mase i oblikovanju tela. To je posebno važno za bodibildere i one koji žele postići estetski privlačan izgled.
  • Poboljšanje ravnoteže i stabilnosti: Neke od ovih mašina omogućavaju korisnicima rad na ravnoteži i stabilnosti, što je važno za održavanje koordinacije i prevenciju povreda.
  • Rehabilitacija i terapeutske svrhe: Ove mašine se takođe koriste u rehabilitaciji nakon povreda ili operacija kako bi se obnovila snaga i funkcionalnost mišića.
  • Sigurnost: Mašine za vežbanje snage pružaju sigurnost korisnicima, posebno početnicima, jer smanjuju rizik od povreda povezanih s nesigurnim položajem i nepreciznim tehnikama.

Uz pravilno korišćenje i pravilnu tehniku vežbanja, ove mašine su izuzetno korisne za različite ciljeve vezane za fizičku kondiciju i zdravlje, od poboljšanja snage do povećanja mišićne mase i smanjenja rizika od povreda.


Golijat

Golijat je impresivna sprava za vežbanje snage koja se često koristi u teretanama i kod kuće. Ova robustna konstrukcija omogućava raznovrsne vežbe koje ciljaju na različite mišićne grupe. Golijat obično ima više nivoa za postavljanje šipke s opterećenjem, omogućavajući korisnicima da izvode različite vežbe, poput bench press-a, čučnjeva, ramenog potiska i mnoge druge. Ova sprava je posebno popularna za vežbanje snage jer pruža sigurnu i stabilnu platformu za podizanje teških tegova, čime se potiče rast mišića i snage.


Power Rack

Power rack, poznat i kao kavez za čučnjeve ili čučnjača, je ključna sprava za vežbanje snage. Ova konstrukcija obično ima četiri okomite stubove povezane horizontalnim šipkama i sigurnosnim šipkama. Power rack omogućava sigurno izvođenje vežbi poput čučnjeva, bench press-a i mnogih drugih. Sigurnosne šipke pružaju dodatnu zaštitu korisnicima u slučaju da ne mogu podići opterećenje. Ova sprava je izuzetno važna za razvoj snage, ravnoteže i stabilnosti, te se često koristi u programima za bodybuilding i snagu.


DAP Mašina

DAP mašina, ili "Deltoid and Pec Dec" mašina, je sprava koja je specifično dizajnirana za ciljanje mišića ramena i grudi. Koristi se za vežbe kao što su lateralni podizaji za deltoidne mišiće i stiskanje za grudi. DAP mašina obično ima dva seta rukohvata ili ploča koji omogućavaju korisnicima da izvode različite varijacije ovih vežbi. Ova sprava omogućava izolaciju ovih mišićnih grupa, što je korisno za razvoj simetričnog i snažnog gornjeg tela.


Lat Mašina

Lat mašina je sprava koja se koristi za vežbe za leđa, posebno za rad na širokim mišićima leđa, kao što su latissimus dorsi. Korisnici sede ili stoje, a zatim povlače horizontalnu šipku prema telu, čime aktiviraju mišiće leđa. Lat mašina često ima različite ručke i ploče za varijacije vežbi, kao i sigurnosne šipke koje sprečavaju povrede. Ova sprava je neophodna za razvoj snažnih i lepo oblikovanih mišića leđa.


Smith mašina

Smith mašina je sprava za vežbanje snage koja kombinuje sigurnost i kontrolu slobodnih tegova sa stabilnošću i podrškom karakterističnom za mašine. Osnovna karakteristika Smith mašine je vertikalna šipka koja se kreće duž vodilica, omogućavajući korisnicima da izvode vežbe kao što su bench press, čučnjevi, potisci iznad glave i mnoge druge, uz potpunu kontrolu i bez potrebe za samostalnim održavanjem balansa šipke.

Smith mašina se često koristi u teretanama i fitness centrima kako bi se izbegao potencijalni rizik od povreda prilikom vežbanja slobodnim tegovima, posebno za početnike. Korisnici mogu podešavati visinu i položaj šipke prema svojim potrebama, čime se omogućava varijacija u vežbama i ciljanje različitih mišićnih grupa.

Ova sprava je dragocena za razvoj snage, mišićne mase i tehnike, čineći je popularnom među sportistima, bodibilderima i rekreativcima. Smith mašina je takođe korisna za rehabilitaciju i terapeutske vežbe, jer omogućava preciznu kontrolu nad opterećenjem i pokretima tela.


Klupe

Klupe su osnovna i višenamenska oprema za vežbanje snage koja se koristi za vežbe kao što su bench press, leg press, različite varijacije podizanja tegova i mnoge druge. Klupa obično ima ravnu površinu za ležanje ili sedenje, a neki modeli omogućavaju naginjanje i podešavanje položaja. Klupa pruža potrebnu podršku za telo tokom vežbi, čime se omogućava izvođenje vežbi s većim opterećenjem i kontrolom. Ova sprava je osnovna za rad na gornjem delu tela i ima mnoge primene u svetu vežbanja snage.