Power rack - kavez za vežbanje 


Ovaj Power Rack - kavez je dizajniran sa fokusom na sigurnost, funkcionalnost i dugotrajnost.

Sa visinom od 212cm, širinom od 121cm i dubinom od 95cm, pruža vam dovoljno prostora za različite vežbe i pokrete, bez obzira na vašu telesnu građu ili nivo vežbanja.

Sa težinom od 92,8kg, ovaj Power Rack - kavez je čvrst i stabilan, pružajući vam sigurnost tokom intenzivnih treninga. Bezbednost je od suštinskog značaja, zato smo uključili određene nastavke u cenu kako biste imali sve što vam je potrebno za efikasno vežbanje.

Uključeni nastavci su:

  • J-Hook: 4 komada. Ovi nastavci su idealni za postavljanje i držanje šipki tokom vežbanja, pružajući vam stabilnost i podršku tokom čučnjeva, bench press-a i mnogih drugih vežbi.
  • Šipke za propadanje: 2 komada. Ove šipke su namenjene za izvođenje vežbi propadanja, jačajući vaše gornje telo i mišiće trupa.
  • Stopere za čučanj: 2 komada. Ovi stoperi obezbeđuju sigurnost tokom vežbanja čučnja, sprečavajući prekomernu dubinu i pomažući vam da održite pravilan položaj.
  • Šipkice sa strane za dodatno opterećenje gumama: 8 komada. Ove šipkice vam omogućavaju da dodatno opterećujete vaše vežbe postavljanjem guma sa strane. To vam pruža mogućnost progresivnog opterećenja i prilagođavanja treninga vašim potrebama.


Power Rack - kavez dolazi u kombinaciji plave i crne boje, što mu daje moderan i privlačan izgled.

Ukoliko želite da poboljšate svoju snagu, izdržljivost ili izgradite mišiće, ovaj Power Rack - kavez je odličan izbor za vas. Ne oklevajte da nas kontaktirate ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da naručite svoj Power Rack - kavez. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje vam mogu biti potrebne.


Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: Harcfitness

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Fotografija proizvoda na sajtu i kupljeni proizvod ne moraju biti 100% identicni.
Sportagram se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni.
Ukoliko primetite da opis, slika ili specifikacija ne odgovara proizvodu, molimo Vas da nam javite.

Power rack - kavez za vežbanje sa nastavcima

  • Proizvođač: Harc fitness
  • Tip: Power rack - kavez za vežbanje sa nastavcima
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 69.000,00 din.

  • Porez je uključen u cenu.

Tagovi: Power rack - kavez za vežbanje sa nastavcima, rek, kavez, teretana, kućna teretana, kavez za tegove, benč, banch, šipke, propadanje, čučnjevi, opterećenje, novi sad