Yesoul WT50 Trenažer


Yesoul WT50 Trenažer je jedinstveni proizvod na tržištu, namenjen kućnim treninzima, dizajniran tako da svaki trening bude iznova izazovan. Kvalitetni materijali od čvrstog čeličnog okvira osiguravaju visoku izdržljivost, dugotrajnost i stablinost.

Ovaj roler je namenjen za vežbe trbušnjaka, ruku i grupe mišića na nogama. Omogućava vam sagorevanje viška masnih naslaga i postepeno oblikovanje tela. Namenjen je ženama i muškarcima, za vežbanje kod kuće.

Yesoul WT50 Trenažer je lak za upotrebu i zauzima malo prostora u vašem domu. Dizajn je jedinstven, moderan i vedrih boja.

Napravljen je od visokokvalitetnog čelika, jastuci za kolena i rukohvati su udobni i od visokokvalitetne neklizajuće pene. Obezbeđuje visoku udobnost prilikom treninga i jako je izdržljiv. Maksimalna nosivost ovog trenažera je 110 KG.

Podesivi nivo visine obezbeđuje različite nivoe otpora. Trenažer se podešava u 4 različite tačke, sa većim ili manjim nagibom, kako bi zadovoljio različite potrebe i maksimalu efikasnost prilikom treninga.

LCD displej će vam prikazati najbitinije parametre prilikom vežbanja poput potoršnje kalorija, vreme vežbanja i broj ponavljanja.

Jednostavan je za sklapanje i odlaganje. Kada završite sa treningom, trenažer možete skolpiti, tako da zauzima minimum prostora. Jednosnavna montaža – u dva poteza.


Yesoul WT50
Naziv Abdomenalni trenažer
EAN #FMT
BRIV Šifra FT00104
Neto težina 8 kg
Bruto težina 10 kg
Maksimalna nosivost 100 kg
Nosac za telefon do 10"
Dimenzije 1190mm x 440mm x 160mm
Baterija 450mAh
Napajanje 5V DC/1A
Materijal Metal + ABS + PU
Prostirka Zelena

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Fotografija proizvoda na sajtu i kupljeni proizvod ne moraju biti 100% identicni.
Sportagram se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni.
Ukoliko primetite da opis, slika ili specifikacija ne odgovara proizvodu, molimo Vas da nam javite.

Yesoul WT50 Trenažer

  • Tip: Yesoul WT50 Trenažer
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 13.999,00 din.

  • Porez je uključen u cenu.

Tagovi: Yesoul WT50 trenažer, vežbe, trbušnjaka, ruku i grupe mišića na nogama, sagorevanje, viška masnih naslaga, postepeno oblikovanje tela